Ποια είναι η καλύτερη τοποθεσία για το συντριβάνι Feng Shui και τι συμβολίζει!

Οι περισσότεροι θέλουμε ένα συντριβάνι Feng Shui στο σπίτι μας ή το γραφείο μας! Εκτός από τη χαλάρωση που μας προσφέρει το άκουσμα της ροής του νερού, σύμφωνα με την αρχαία κινέζικη τέχνη, το συντριβάνι στο Feng Shui προσελκύει θετική ενέργεια!

Η ιστορία για το συντριβάνι στο Feng Shui

Οι αρχαιολογικές ανασκαφές στην Κίνα έχουν αποκαλύψει ότι το συντριβάνι χρησιμοποιούνταν ευρέως κατά τη διάρκεια της δυναστείας της Τάνγκ (618-907 μ.Χ.) και της Σονγκ (960-1279 μ.Χ.). Στην αρχαία τέχνη του Feng Shui ήταν ένας από τους βασικούς τρόπους διατήρησης του νερού στις αγροτικές και αστικές περιοχές της Κίνας. Πρόκειται για ένα μικρό καμπυλωτό δοχείο, συνήθως φτιαγμένο από πέτρα ή κεραμικό, το οποίο χρησιμοποιούνταν για να συγκεντρώνει και να αποθηκεύει το νερό από τη βροχή ή τις πηγές.

Τι συμβολίζει το συντριβάνι στο Feng Shui;

Στο Feng Shui, το συντριβάνι συμβολίζει την ευημερία και την ευτυχία. Αντιπροσωπεύει το νερό, που είναι σύμβολο ζωής και αποτελεί σημαντικό στοιχείο για την ευημερία και την αρμονία στο Feng Shui.

Το συντριβάνι στο Feng Shui και οι τοποθεσίες του

Πάμε να δούμε που μπορείτε να τοποθετήσετε το συντριβάνι σας!

Στο σπίτι σας

Τοποθετώντας ένα συντριβάνι στο σπίτι σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ενέργεια κυκλοφορίας του νερού και να ενισχύσετε την ενέργεια της ευημερίας και της αφθονίας.Οι καλύτερες τοποθεσίες για το συντριβάνι φενγκ σούι είναι η είσοδος του σπιτιού σας ή το γραφείο σας όπου εργάζεστε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Feng Shui: 8 Πράγματα Που Θα Φέρουν Τύχη Στο Σπίτι Σας!

Όσον αφορά το σημείο του ορίζοντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συντριβάνι φενγκ σούι, σύμφωνα με την αρχαία τέχνη, είναι η Νοτιοανατολική πλευρά του σπιτιού, για καλύτερη τύχη και πλούτο.

Στον κήπο ή στη βεράντα

Επίσης, τοποθετώντας το συντριβάνι στον κήπο ή στη βεράντα σας, μπορεί να δημιουργήσετε έναν ήχο ροής νερού που μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη της αρνητικής ενέργειας και να δημιουργήσει μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης.

Στον χώρο της δουλειάς σας

Το συντριβάνι μπορεί να τοποθετηθεί στο χώρο εργασίας για να βελτιώσει την παραγωγικότητα και την επιτυχία στην εργασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6 Αντικείμενα Που Σίγουρα Θα Φέρουν Θετική Ενέργεια Στο Σπίτι Σας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. If you continue to use this site, we will assume that you agree with this. AcceptRead More