Οι 5 καλύτερες σειρές στο Netflix για το 2021 που μας κράτησαν συντροφιά!

Το 2021 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τους περισσότερους ανθρώπους! Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της καραντίνας το Netflix αποδείχτηκε ότι είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μας. Για αυτό, σήμερα θα παρουσιάσουμε τις 5 καλύτερες σειρές στο Netflix για το 2021!

Οι 5 καλύτερες σειρές στο Netflix για το 2021 που μας κράτησαν συντροφιά!

Λουπέν (Lupin)

Βασισμένο στα αστυνομικά μυθιστορήματα του Maurice Leblanc, o Omar Sy έδωσε μία από τις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές ερμηνείες της καριέρας του στη γαλλική σειρά Λουπέν. Ο γάλλος Ρομπέν των δασών κατάφερε να κλέψει την παράσταση και για αυτό η σειρά συμπεριλαμβάνεται στις 5 καλύτερες του Νέτφλιξ για το 2021.

Το παιχνίδι του καλαμαριού (Squid game)

Καλύτερες σειρές του Netflix το 2021: Squid game, το παιχνίδι του καλαμαριού

Ο Seong Gi-hun, ένας χωρισμένος πατέρας και χρεωμένος τζογαδόρος που ζει με την ηλικιωμένη μητέρα του, καλείται να παίξει μια σειρά παιδικών παιχνιδιών με έπαθλο ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Αποδεχόμενος την προσφορά, μεταφέρεται σε μια άγνωστη τοποθεσία όπου βρίσκεται ανάμεσα σε 455 άλλους παίκτες που έχουν όλοι τους βαθιά οικονομικά προβλήματα. Ωστόσο, το στοίχημα είναι θανατηφόρο.

Arcane: League of Legends

Καλύτερες σειρές στο Netflix για το 2021: Αρκάνη

Πρόκειται για ένα mix 2D και 3D animation που έχει κλέψει τις καρδιές των φανατικών του Netflix. Στις πόλεις Πίλτοβερ και Ζάουν, οι εντάσεις αυξάνονται καθώς οι εφευρέτες, οι χούλιγκαν, οι πολιτικοί και οι άρχοντες του εγκλήματος βαριούνται όλο και περισσότερο με τους περιορισμούς μιας κατεστραμμένης κοινωνίας. Με την κατάσταση να φτάνει στα άκρα, δύο αδερφές αποφασίζουν να κλέψουν ένα τεχνούργημα αμέτρητης δύναμης.

Οικιακή Βοηθός (Maid)

Καλύτερες σειρές στο Νέτφλιξ για το 2021: Οικιακή βοηθός, maid

Στην πεντάδα με τις καλύτερες σειρές που είδαμε στο Netflix το 2021 βρίσκεται η συγκλονιστική σειρά «Maid» που είναι γνωστή με τον ελληνικό τίτλο «Οικιακή Βοηθός». Η Margaret Qualley σ’ έναν από τους καλύτερους ρόλους της καριέρας της ερμηνεύει εξαιρετικά την Άλεξ, η οποία μπλέκει σε μία τρομακτική περιπέτεια, που πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο έχουν βιώσει.

Το Ερπετό (the Serpent)

Καλύτερες σειρές στο Νέτφλιξ για το 2021: Το ερπετό είναι μια αληθινή ιστορία

Αυτή η σειρά είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία που διαδραματίζεται τη δεκαετία του 70. Πρόκειται για έναν δολοφόνο που έδρασε κυρίως στη Γαλλία και στο Βιετνάμ. Μία από τις καλύτερες σειρές που είδαμε το 2021 με εξαιρετική κινηματογράφηση, σπουδαία υποκριτική και μία αληθινή ιστορία που κόβει την ανάσα. Το Ερπετό ήταν σίγουρα μία από τις εκπλήξεις του Netflix για το 2021.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 7 Καλύτερες Ταινίες Στο Netflix Που Επιβάλλεται Να Δεις!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. If you continue to use this site, we will assume that you agree with this. AcceptRead More