8 λάθη που δεν πρέπει να κάνετε στο πρώτο ραντεβού

Για τους περισσότερους ανθρώπους το πρώτο ραντεβού προκαλεί ένα κράμα συναισθημάτων που περιλαμβάνει ενθουσιασμό, αμηχανία και άγχος. Ο συνδυασμός αυτών των συναισθημάτων συχνά οδηγεί σε ορισμένα λάθη που μπορούν να καταστρέψουν το πρώτο ραντεβού.

Δείτε λοιπόν 8 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε στο πρώτο ραντεβού

Δεν αργούμε στο πρώτο ραντεβού

Αυτό ισχύει και για τους δύο, καθώς δεν είναι ευγενικό να αφήσεις τον άλλον να περιμένει. Οι άντρες θα πρέπει να σκεφτούν ότι μπορεί έξω να έχει κρύο ή ακόμη και να είναι επικίνδυνο για την κοπέλα. Αν και πολλές γυναίκες το χρησιμοποιούν για τακτική καλό είναι να μην αργήσουν πάνω από ένα τέταρτο.

Καλό θα ήταν όμως να φτάσουν δεύτερες για τους παραπάνω λόγους που αναφέραμε. Δε μας πειράζει να κρυώσει και λίγο ο άντρας είναι να περιμένει. Από εκεί και πέρα, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα αν προκύψει κάτι. Άνθρωποι είμαστε, πολλά μπορούν να συμβούν.

Μην αγχωθείτε

Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο, σημαίνει ότι όπου να ναι φτάνει το πρώτο ραντεβού και ήδη έχεις αγχωθεί. Για αυτό πάρε μια ανάσα και δες το σαν ένα ραντεβού που δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Αν δεν πάει καλά σημαίνει ότι δεν ήταν γραπτό να είστε μαζί ή δεν ταιριάζετε απόλυτα. Άλλωστε όλα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Συνήθως για κάτι καλύτερο.

Μην το παίρνετε πολύ στα σοβαρά

Δείτε το σαν ένα φιλικό ραντεβού. Εκτός το γεγονός ότι δε θα αγχωθείτε, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε το μελλοντικό σας αμόρε. Ο λόγος είναι επειδή συνήθως ελκόμαστε με κάποιον που είναι πιο φιλικός παρά με κάποιον που είναι απόμακρος. Στην τελική, αν δεν πετύχει το ραντεβού, πάμε για άλλα!

Δε μιλάμε για πρώην συντρόφους

Πολλοί κάνουν συχνά το λάθος να αναφερθούν σε πρώην. Αυτό συμβαίνει επειδή μερικές φορές κάποιοι δεν έχουν ξεχάσει τον πρώην ή επειδή θέλουν να ξέρεις από την αρχή τι δεν τους αρέσει. Κάτι σαν προετοιμασία δηλαδή. Ίσως, το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος στο πρώτο ραντεβού. Εκτός ότι φέρνετε σε δύσκολη θέση τον άλλον, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να τον ξενερώσετε.

Δε χρησιμοποιούμε το κινητό

Αυτή τη μέρα έχουμε το κινητό μόνο για επικοινωνία με το άτομο που βγαίνουμε ραντεβού. Από εκεί και πέρα, το κρατάμε στην τσέπη μας και όχι πάνω στο τραπέζι ή σε μέρος που είναι εμφανές. Με αυτήν την κίνηση δείχνετε ότι έχετε αφιερώσει αυτές τις ώρες μόνο στο ραντεβού σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το βάλετε σε δόνηση και από εκεί και πέρα να ελέγξετε ποιος ήταν όταν θα είστε μόνος.

Δεν κάνουμε περίεργες ερωτήσεις

Σίγουρα σε ένα ραντεβού θέλεις να μάθεις όσον το δυνατόν περισσότερα για το μελλοντικό σου άλλο μισό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ρωτήσεις και πόσα λεφτά βγάζει ή αν θέλει παιδιά στο μέλλον. Αυτά θα τα μάθεις αργότερα, όταν θα είστε πια ζευγάρι. Η καλύτερη τακτική είναι οι ερωτήσεις που δίνουν την ευκαιρία στον απέναντί μας να ανοιχτεί και να μιλήσει περισσότερο για τον εαυτό του.

Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις

Αν όντως ο άντρας και η γυναίκα το βλέπουν στα σοβαρά θα πρέπει να ακολουθήσουν την παραπάνω συμβουλή. Το να πληρώσει ο άντρας είναι ένας δείγμα σεβασμού αφού υποτίθεται συνοδεύει τη μελλοντική του πριγκηπέσα και είναι Gentleman. Από εκεί και πέρα, αν όλα πάνε καλά και συνεχίσετε μαζί θα έχετε πολλές ευκαιρίες να μοιραστείτε τον λογαριασμό ή ακόμη και να σε κεράσει κάτι η κοπέλα σου. Όσον αφορά τη γυναίκα θα πρέπει να μην το παρακάνει και παραγγείλει για παράδειγμα αστακούς σε ένα ακριβό μέρος. Αυτά, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στο πρώτο ραντεβού

Φάγατε, ήπιατε και ήρθε τελικά η ώρα να περπατήσετε στο πάρκο ή να συνεχίσετε σε άλλο μέρος για χορό και στη συνέχεια το μαγικό φιλί. Εννοείται ότι ο άντρας πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση. Καλό είναι να βρει την κατάλληλη στιγμή και να κάνει υπομονή. Όσον αφορά τη γυναίκα, αν πραγματικά τον θέλει θα πρέπει να δεχτεί. Δεν υπάρχει τακτική που λέει ότι αν δεν τον φιλήσεις θα σε θέλει περισσότερο. Βασικά δε θα σε θέλει! Τα υπόλοιπα στη συνέχεια. Αφού έγινε το πρώτο βήμα, στη συνέχεια θα έχετε άπλετο χρόνο για να κάνετε ότι επιθυμεί η καρδούλα σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 Βήματα Για Να Κάνεις Το Σύμπαν Να Συνωμοτήσει Υπερ Σου!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. If you continue to use this site, we will assume that you agree with this. AcceptRead More