8 πρωτότυπες προτάσεις γάμου για να πει το πολυπόθητο ναι!

Όλοι άντρες λίγο ή πολύ, όταν έρχεται η στιγμή να ζητήσουν σε γάμο το άλλο τους μισό ψάχνουν να βρουν κάτι πρωτότυπο. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 8 πρωτότυπες προτάσεις γάμου για να πει το πολυπόθητο ναι!

Στο σπίτι με πρωτότυπο τρόπο

Πρωτότυπη πρόταση γάμου

Αν η κοπέλα σου είναι άτομο που δεν ξυπνάει εύκολα όταν κοιμάται τότε έχουμε την καλύτερη ιδέα για μια ξεχωριστή πρόταση γάμου. Δέσε την άκρη από ένα κουβάρι στο δάχτυλο της. Άρχισε σιγά σιγά να ξετυλίγεις το κουβάρι και βγες στο μπαλκόνι ή ανέβα πάνω στην ταράτσα. Άφησε ένα σημείωμα που λέει να ακολουθήσει την κλωστή από το κουβάρι. Όταν θα φτάσει, πέρνα από την άλλη άκρη το δαχτυλίδι και άφησε το να φτάσει στο δάχτυλο της. Τότε μπορείς να κάνεις και την πρόταση γάμου.

Στην παραλία

Πρόταση γάμου στην παραλία

Βρες ένα μέρος που μοιάζει με βεράντα και από κάτω βρίσκεται μια παραλία με αμμουδιά. Ζήτα από έναν φίλο να γράψει με μεγάλα γράμματα στην άμμο Θέλεις να γίνεις η γυναίκα μου; Όταν θα φτάσετε κοντά, πες της να κλείσει τα μάτια επειδή θες να της δείξεις ένα μοναδικό μέρος. Μόλις ανοίξει τα μάτια της, θα αντικρίσει την πρόταση σου γραμμένη στην αμμουδιά. Εσύ θα την περιμένεις να γυρίσει και θα πέσεις στα γόνατα.

Στο σχολείο

Πρόταση γάμου στο σχολείο

Αν η γυναίκα σου είναι δασκάλα μπορείς να ζητήσεις από τη διευθύντρια ή τον διευθυντή να μπεις στην αίθουσα και να γράψεις στον πίνακα την πρόταση γάμου. Σιγουρέψου πριν ότι θέλει να γίνει γυναίκα σου, πρώτον για να μην τη φέρεις σε δύσκολη θέση και δεύτερον, επειδή μπροστά θα έχει παιδιά. Σιγουρέψου επίσης, αν τα παιδιά συμπαθούν τη δασκάλα τους.

Κάτω από το νερό

Πρόταση γάμου κάτω από το νερό με μπουκάλες οξυγόνου

Κανόνισε ένα μάθημα υποβρύχιας κατάδυσης και ζήτησε της το χέρι της κάτω από το νερό. Σε αυτήν την περίπτωση προσοχή με το δαχτυλίδι. Μην το ψάχνεις στον βυθό της Θάλασσας.

Πρόταση γάμου σε άτομο με πρόβλημα όρασης

Πρόταση γάμου σε άτομο που είναι τυφλό

Αν η κοπέλα σου είναι τυφλή τότε έχουμε μια πανέμορφη πρόταση. Σε περίπτωση που γνωρίζει να διαβάζει με τη μέθοδο ανάγνωσης τυφλών, Μπράιγ, δεν έχεις παρά να τη βάλεις να διαβάσει ένα κείμενο, με το οποίο της ζητάς το χέρι.

Γράψε το με ραβδιά που φωσφορίζουν

Πρόταση γάμου με ραβδιά που φωσφορίζουν

Αγόρασε ραβδιά που φωσφορίζουν στο σκοτάδι. Με αυτά μπορείς να γράψεις την πρόταση γάμου είτε στην αυλή είτε μέσα στο σπίτι και να κλείσεις όλα τα φώτα. Θα τα βρεις προς πώληση στο ίντερνετ με το όνομα glow sticks.

Έξω από το μαγαζί που δουλεύει

Πρόταση γάμου έξω από το μαγαζί που δουλεύει

Αν η κοπέλα σου δουλεύει σε κάποιο μαγαζί, την ώρα που σερβίρει μπορείς να εμφανιστείς έξω από την τζαμαρία και να τις γράψεις σε χάρτινες καρτέλες ότι θέλεις να την παντρευτείς. Σιγουρέψου πρώτα ότι δε θα ενοχλήσεις τα αφεντικά της και την ίδια.

Σε ελεύθερη πτώση

Πρόταση γάμου σε ελεύθερη πτώση

Κλείσε ένα μάθημα ελεύθερης πτώσης. Μπορείς να ζητήσεις από τους εκπαιδευτές να σε βοηθήσουν. Κάνε την πρόταση σου στον αέρα. Σιγουρέψου ότι δε φοβάται τα ύψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πως Να Γίνω Καλύτερος Άνθρωπος:8 Συμβουλές Που Θα Αλλάξουν Τη Ζωή Σου!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. If you continue to use this site, we will assume that you agree with this. AcceptRead More