Οι Ιάπωνες ετοιμάζουν πλυντήριο για ανθρώπους!

Όπως πολλοί γνωρίζετε οι Ιάπωνες έχουν μία ευχέρεια στις high-tech κουζίνες και μπάνια με πρωτοποριακά gadgets. Αυτό μας αποδεικνύει και η πρωτοποριακή ιδέα της εταιρίας Science Co. Ltd. από την Οσάκα της Ιαπωνίας, που υπόσχεται να φέρει στην αγορά το πρώτο πλυντήριο για ανθρώπους.

Ωστόσο, η ιδέα αυτή που μοιάζει λες και βγήκε από φουτουριστική ταινία δεν είναι καινούργια. Το 1970 στην έκθεση της Οσάκα (Osaka Expo), ο ιαπωνικός γίγαντας ηλεκτρονικών Sanyo Electric παρουσίασε το «Ultrasonic Bath», ένα πλυντήριο που καθάριζε, έκανε μασάζ και στέγνωνε τον χρήστη με μία πλήρες αυτοματοποιημένη λειτουργία 15 λεπτών.

Πώς θα λειτουργεί το πλυντήριο για ανθρώπους;

Ο λόγος για το Project Usoyaro το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία λεπτών φυσαλίδων. Σύμφωνα με αυτή την τεχνολογία, ο θάλαμος εκτοξεύει στον χρήστη νερό και μικρές φυσαλίδες με διάμετρο μόλις τριών mm (μονάδα μήκους ίση με το εκατομμυριοστό του μέτρου), οι οποίες σύμφωνα με τον κατασκευαστή καθαρίζουν βαθιά τους πόρους.

Μπάνιο με επιπλέον ανέσεις

Το σύστημα διαθέτει επίσης αισθητήρα καρδιακού παλμού, καθώς και σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που υπόσχεται μια σύνθετη και εξατομικευμένη εμπειρία μπάνιου.

Μέσα στον ειδικό θάλαμο μπορεί να καθίσει κάποιος αναπαυτικά, ενώ ταυτόχρονα με το μπάνιο, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει οτιδήποτε θέλει στην ειδική οθόνη ή και να ακούσει την αγαπημένη του μουσική.

Σε τι χρησιμεύει αυτή η φουτουριστική μηχανή;

Το πλυντήριο για ανθρώπους αναμένεται το 2024 και θα βοηθήσει πολύ τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, τους ηλικιωμένους που χρειάζονται βοήθεια και αυτούς που απλά θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Δείτε Εδώ Το Ιπτάμενο Ξενοδοχείο Που Θα Χωράει 5.000 Επισκέπτες! 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. If you continue to use this site, we will assume that you agree with this. AcceptRead More