Under:Το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο στον κόσμο!

Γνωρίζατε ότι το μεγαλύτερο υποβρύχιο εστιατόριο στον κόσμο βρίσκεται στη Νορβηγία; Πρόκειται για το πρώτο υποβρύχιο εστιατόριο στην Ευρώπη που ονομάζεται «Under» και στα Νορβηγικά σημαίνει θαύμα. Αυτό το υποβρύχιο εστιατόριο βρίσκεται στη νοτιότερη χερσόνησο της Νορβηγίας και συγκεκριμένα στο γραφικό ψαροχώρι Lindesnes.

Σε αυτό το υποβρύχιο εστιατόριο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πιάτα τους πέντε μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού. Ένα τεράστιο πλεξιγκλάς χωρίζει τους πελάτες από τον βυθό με αποτέλεσμα να μοιάζει σαν ένα τεράστιο ενυδρείο.

Η αρχιτεκτονική του υποβρύχιου εστιατορίου

Under: Το υποβρύχιο εστιατόριο στη Νορβηγία

Εξωτερικά, το κτίριο μοιάζει λες και γλίστρησε από τα βράχια και έπεσε στη θάλασσα. Πρόκειται για έναν χώρο 500 τετραγωνικών μέτρων που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 100 πελάτες. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι για να μπει κανείς εκεί θα πρέπει να κάνει κράτηση εκ των προτέρων.

Είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία ανεξάρτητα από την εποχή και τον καιρό. Είναι προφανώς φοβερό να είσαι εδώ σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά και τις καλές μέρες όταν ο ήλιος δημιουργεί φανταστικά σχέδια χρωμάτων στην επιφάνεια της θάλασσας.

Πως πάμε στο υποβρύχιο εστιατόριο

Η κοντινότερη μεγάλη πόλη είναι το Kristiansand που διαθέτει τόσο διεθνές αεροδρόμιο όσο και εξαιρετική ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Δανία και είναι επίσης συνδεδεμένη με τρένο με τις κοσμοπολίτικες πόλεις του Όσλο και του Stavanger.

Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο αυτών των πόλεων ή από το κέντρο της πόλης για να επισκεφθείτε αυτό το πρωτότυπο υποβρύχιο εστιατόριο.

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε στο Lindesnes

lindesnes: Φάρος στην Νορβηγία

Στο Lindesnes θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε περισσότερα πράγματα, όπως για παράδειγμα να δείτε τον φάρο που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρος της Νορβηγίας. Εκεί κοντά θα βρείτε την πόλη Mandal, που φημίζεται για τα πανέμορφα παραδοσιακά ξύλινα σπίτια της Νορβηγίας. Στο Lindesnes, θα βρείτε επίσης μερικές από τις καλύτερες παραλίες της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρόμσο:16 Προτάσεις Που Δεν Πρέπει Να Χάσετε Στο Παρίσι Του Βορρά!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. If you continue to use this site, we will assume that you agree with this. AcceptRead More