Οι πρώτοι Barista με σύνδρομο Down στην θεσσαλονίκη που θα κλέψουν την καρδιά σας!

Μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου θα έχετε τη δυνατότητα να πίνετε τον πιο γλυκό καφέ σε τρία καταστήματα της Θεσσαλονίκης, που έχουν προσλάβει Barista με σύνδρομο Down. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης, η Λένα και η Νατάσα σας περιμένουν γεμάτη όρεξη για να σας δείξουν τις ιδιαίτερες ικανότητες τους στην παρασκευή καφέ.

Μία γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία

Πρόκειται για μία πολύ όμορφη και πρωτοφανή δράση που ξεκίνησε ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος, σε συνεργασία με την εταιρία καφέ MOAK με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, στις 3 Δεκεμβρίου. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Barista με σύνδρομο Down, γνώρισαν τα μυστικά του καφέ και εκπαιδεύτηκαν στην παρασκευή ροφημάτων από την ιταλική εταιρεία ΜOAK.

Πού θα βρείτε τους Barista με τις ιδιαίτερες ικανότητες;

Μάλιστα, θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τις εξαιρετικές τους ικανότητες στην παρασκευή καφέ ζωντανά, σε τρεις καφετέριες στη Θεσσαλονίκη. Τα καταστήματα όπου θα μπορεί κάποιος να βρει και να δοκιμάσει το καφέ ενός WONDER-FULLBARISTA, από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 9 Δεκεμβρίου είναι:

  • Μίλτος Αρτοζαχαροπλαστείο (Τσιμισκή 82, κέντρο Θεσσαλονίκη)
  • Truffa (Γρ. Λαμπράκη με Τσιαπάνου Δημητρίου 36, Τούμπα)
  • The Small (Μεγ. Αλεξάνδρου 1, Αμπελόκηποι)

Το ηχηρό μήνυμα που στέλνει αυτή η καμπάνια στην κοινωνία

Πρόκειται για μία καμπάνια που σκοπό έχει να αποδείξει πως η θέληση και η αγάπη είναι τα μόνα συστατικά που χρειάζονται για να φτιάξεις τον τέλειο καφέ! Δικαίωμα, Συμμετοχή, Ίσες Ευκαιρίες, Χαμόγελα και πολύ Αγάπη είναι οι έννοιες που συνοδεύουν αυτήν την ιδιαίτερη ιδέα.

Ήδη χιλιάδες αναρτήσεις έχουν γίνει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης από θερμούς υποστηρικτές αυτής της ιδέας. Πολλοί μάλιστα έχουν εκφράσει την ιδιαίτερη χαρά τους που έχουν τη δυνατότητα να γευτούν αυτόν τον εξαιρετικό καφέ από τα χέρια των περίφημων WONDER-FULLBARISTA.

Ευκαιρία να δοκιμάσετε και τον Espresso Moak

Ο καφές Espresso Moak ιδρύθηκε το 1967 στη Μόντικα της Ιταλίας. Το όνομα της εταιρείας καφέ προέκυψε από τον αναγραμματισμό της λέξης μόκα αλλά και από την αρχαία Αραβική ονομασία της πόλης Μόντικα της Σικελίας, όπου είναι και η πόλη καταγωγής του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Οδηγός Για Την Ομορφότερη Πόλη Στην Ελλάδα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. If you continue to use this site, we will assume that you agree with this. AcceptRead More