Το σκυλί του Μέσι: Τι ράτσα είναι και πόσο κοστίζει;

Τον Ιανουάριο του 2016 ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ο Λιονέλ Μέσι, ανακοίνωσε τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένεια.

Ωστόσο, αυτό το μέλος δεν ήταν άνθρωπος αλλά σκύλος. Το όνομα του είναι Hulk! 

Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε καλύτερα το σκυλί του Μέσι!

Τι ράτσα είναι το σκυλί του Μέσι;

Το σκυλί του Μέσι: Γαλλικό Μαστίφ

Πρόκειται για τη φυλή ντογκ ντε Μπορντώ (Dogue de Bordeaux), γνωστή και ως Μπορντώ Μαστίφ (Bordeaux Mastiff) ή αλλιώς Γαλλικό Μαστίφ (French Mastiff). Αυτή η φυλή είναι γνωστή για το μέγεθος και τη δύναμή της. Οι Dogues de Bordeaux είναι ράτσες σκύλων με κοντό τρίχωμα, με μεγάλα κεφάλια ενώ το χρώμα τους συνήθως είναι όμοιο με το κόκκινο ελάφι. Ο γαλλικός μαστίφ λέγεται ότι είναι η αρχαιότερη ράτσα σκύλου τη Γαλλίας. Σύμφωνα με ιστορικές πηγές η φύλη υπάρχει πάνω από 600 χρόνια.

Πόσο κοστίζει το σκυλί του Μέσι;

Όσον αφορά την τιμή ενός κουταβιού Dogue de Bordeaux, μαζί με όλα τα έγγραφα του κουταβιού, μπορεί να κοστίσει μεταξύ 700 και 1000 ευρώ.

Τι ύψος έχει και πόσο ζυγίζει ένα Γαλλικό Μαστίφ;

Το σκυλί του Μέσι: κουτάβι

Όταν μεγαλώσει το Μαστίφ το ύψος του μπορεί να φτάσει έως και τα 68 εκατοστά ενώ το βάρος του κυμαίνεται από 54 έως 65 κιλά, είτε είναι αρσενικό είτε θηλυκό.

Τι ύψος έχει και πόσο ζυγίζει το σκυλί του Μέσι;

Η οικογένεια πήρε τον Χούλκ ως κουτάβι, αλλά μέσα σε οκτώ μήνες, ο Χούλκ ζύγιζε ήδη περισσότερα από 45 κιλά και είχε αποκτήσει ήδη ύψος 54 εκατοστών.

Αυτή η ράτσα έγινε κυρίως γνωστή από την ταινία του Τομ Χανκς

Η φυλή σκύλων Ντογκ ντε Μπορντώ έγινε γνωστή από την εμφάνιση της στην ταινία «Turner and Hooch», το 1989, όπου συμπρωταγωνίστησε στο πλευρό του Τομ Χανκς. Αν και αρχικά χρησιμοποιήθηκε ως σκύλος για προστασία, σήμερα είναι ένας εξαιρετικός σκύλος συντροφιάς, πολύ στοργικός και προστατευτικός για την οικογένειά του.

Δείτε επίσης: 12 Σκύλοι Που Δε Θα Δίσταζαν Να Τα Βάλουν Με Άγρια Ζώα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

This website uses cookies to improve your experience. If you continue to use this site, we will assume that you agree with this. AcceptRead More